Et unik spillkonsept

SnapChance er et unikt spillkonsept der du selv kan velge bildet som blir til ditt spillbrett. Kjøper du flere lodd kan du lage flere forskjellige spillbrett. Bildet linkes til et unikt nummer i den forhåndstrukne nummerrekken i lotteriet.

Presentasjon av premier

Hver søndag kl. 19:00, når loddsalget stenger, vil premiene fra 12 500 kroner til 1 million kroner bli presentert. Har du lodd til denne trekningen? Ja, da har du mulighet til å bli millionær! Du kan sjekke loddene dine på profilen din, og vi informerer deg per epost.

Trygg forhåndstrekning av lotteriet

SnapChance gjennomfører ukentlige trekninger. Hver uke har du samme gode odds for å vinne toppremien på 1 million kroner, 1:232 000.

Hver uke trekkes et definert antall lodd i en serie. Loddene fordeles tilfeldig utover denne serien ved bruk av en tilfeldighetsgenerator som er sertifisert i henhold til de internasjonale standardene for tilfeldighetsgeneratorer til bruk i lotterier av Gaming Laboratories International (GLI – www.gaminglabs.com) på vegne av det norske Lotteri- og Stiftelsestilsynet (www.lottstift.no). Det er dermed helt garantert at hvilke lodd som vinner er 100% tilfeldig.